El divendres 27 de febrer hem anat a visitar el Museu de la Xocolata on hem pogut esbrinar d’on sorgeix la xocolata, i de quin tipus d’arbre prové el cacau. A més, hem investigat com es fa la transformació de la llavor fins a esdevenir pasta de cacau, per finalment convertir-se en la xocolata que mengem.
Per altra banda, la xocolata és un aliment que s’ha utilitzat des de molt antic per les diferents cultures d’arreu del món. Així, per exemple, els asteques la usaven de diverses formes, tant per menjar, com per fer ofrenes als déus o com a moneda d’intercanvi.
També, aquest producte ha servit d’inspiració per a creadors i artistes. L’hem vist representada en pintures i en anuncis publicitaris.
A tot el món s’elaboren diferents receptes que usen la xocolata, sobretot en pastissos, bombons, rebosteria, o simplement, rajoles de xocolata. També la trobem en pols per barrejar amb la llet o per afegir-la als cereals.
Finalment, a classe escriurem una recepta de cuina que s’elabori amb xocolata.
Per altra banda, la xocolata és un aliment que s’ha utilitzat des de molt antic per les diferents cultures d’arreu del món. Així, per exemple, els asteques la usaven de diverses formes, tant per menjar, com per fer ofrenes als déus o com a moneda d’intercanvi.
També, aquest producte ha servit d’inspiració per a creadors i artistes. L’hem vist representada en pintures i en anuncis publicitaris.
A tot el món s’elaboren diferents receptes que usen la xocolata, sobretot en pastissos, bombons, rebosteria, o simplement, rajoles de xocolata. També la trobem en pols per barrejar amb la llet o per afegir-la als cereals.
Finalment, a classe escriurem una recepta de cuina que s’elabori amb xocolata.
Museu Xocolata
View more presentations from activitats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada